Egyedi, mégis funkcionális és felhasználóbarát?

Bár a legtöbb weboldal valamilyen keretrendszer alá, sablonokkal készül, ez nem jelenti azt, hogy az ne lehetne egyedi és szép, amelyen szívesen elidőz a látogató, legyen szó egyszerű cégbemutatóról, vagy egy több ezer termékes webshopról.

Hogy kezdünk egy igazán produktív honlap felépítéséhez?

Legfontosabb az online megjelenés céljának meghatározása. Csak tájékoztatást nyújtunk magunkról, szolgáltatásainkról, vagy értékesítést támogatunk vele, esetleg maga a weblap az értékesítési csatorna? Ha ismerjük a célokat, az már nagyban meg is határozza azokat az elemeket, amellyel a lap tervezésekor számolnunk kell, és ki kell alakítsuk megjelenését.

Egyszerűbb esetben az arculati alapelemeket figyelembe véve megtervezzük a nyitólapot, az aloldalakat, egyeztetjük a tartalmakat – természetesen ez utólag az ügyfél által is módosítható -, és a megfelelő tárhelyre felkerül a már éles honlap. Ehhez sok esetben egy-két hét is elég.

Honlapjaink többnyire wordpress alappal készülnek, és a leggyorsabb betöltést garantáló alapsablonokkal dolgozunk, igény szerint egyedi fejlesztésekkel kiegészítve. Alapvető a SEO-barát, és a reszponzív felépítés is.

Robosztus webshop akár raktárkezelő rendszerrel?

Nagy tapasztalatunk van több ezer termékes webshopok beüzemelésében, legyen szó kis-, vagy nagykereskedelemről. A woocommerce alapú webshopok jól skálázhatók, egyszerűen kezelhetők akár nagy számú termék esetén is. Ehhez mi felhőalapú ERP rendszert is tudunk illeszteni. A rendszer modulos, nagy tudású, a rendeléskezelésen túl képes akár a teljes raktári és kiszedési folyamatot is kiszolgálni.

Keressen meg minket MOST!

Reméljük, referenciáink meggyőzték arról, hogy érdemes velünk belevágni egy új cég vagy termék arculati vagy webes munkáiba. Erős szakmai háttérrel, saját programozói kapacitással, stabil beszállítói hálózattal, sokszor tegnapra. Ügyfélkörünk jellemzően kis és középvállalatok, akik költséghatékonyan szeretnek dolgoztatni, de kiváló minőségben.

E-mail: be@nyomas.hu

Tel.: +36 20 9416807